Gå til hovedinnholdet
Researcher smiling)

Om CSL Behring

Motivert av løftet vårt

Det hele startet med et løfte. CSL ble grunnlagt for over 100 år siden for å redde liv ved hjelp av de nyeste teknologiene. I løpet av det neste århundret vokste så CSL Behring til å bli globalt ledende innen bioteknologi, motivert av løftet om å redde og forbedre liv. Vår evne til innovasjon og til å levere livsviktige legemidler til pasienter over hele verden, har gitt oss et omdømme om at vi alltid setter pasientene først. Vi er CSL Behring og vi motiveres av løftet vårt.

Les bedriftsbrosjyren vår

Vår kodeks for ansvarlig forretningspraksis

Our Code of Responsible Business Practice

CSL Ltd. Annual Report 2021

Om oss

Fokus på sjeldne og alvorlige sykdommer

Vårt fokus er på sjeldne og alvorlige sykdommer. Dette omfatter blant annet blødersykdommer, immunsvikt og kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati, samt arvelig angioødem.

Våre verdier

Vår sterke forpliktelse overfor verdiene våre har veiledet oss i mange tiår. Våre verdier har vært grunnleggende for suksessen vår - og har hjulpet oss med å redde liv, forbedre menneskers helse, samt gitt oss et omdømme som en betrodd global leder. De er selve kjernen i hvordan våre ansatte samhandler med hverandre, tar beslutninger og løser problemer. Disse er:

Pasienten i fokus

Vi holder løftet vi har gitt til pasientene.

Innovasjon

Vi gjør nyskapende tanker om til resultater.

Integritet

Vi holder det vi lover.

Samarbeid

Sammen er vi sterkere.

woman at computer

Profesjonalitet

Vi er stolte av framgangen vår.

Vår ledergruppe

Ledergruppens urokkelige forpliktelse overfor pasientene gjør det mulig for oss å innfri kravene til alle interessenter.

Les mer