Gå til hovedinnholdet

Tilgjengelighetserklæring


CSL Behring går inn for å gi alle kunder og forbrukere en tilgjengelig nettside, uavhengig av eventuelle funksjonsnedsettelser. 

Tilrettelagte hjelpemidler
Personer som trenger tilrettelagte hjelpemidler for å få tilgang til materialer og informasjon på CSL Behrings nettside (www.cslbehring.no) kan sende en e-post til info@cslbehring.se og oppgi informasjon om ønsket type hjelpemidler. Oppgi også kontaktopplysninger som e-postadresse eller telefonnummer. Avhengig av type forespørsel, må CSL Behring få beskjed i god nok tid til å skaffe tilrettelagte hjelpemidler. 

Teknisk assistanse
Dersom en bruker med funksjonsnedsettelse opplever problemer med tilgjengeligheten til nettsiden eller andre digitale plattformer, vil vi gjerne få beskjed på e-post: info@cslbehring.se. Oppgi type tilgjengelighetsproblem og nettadressen problemet gjelder for når du tar kontakt med oss.

Tilbakemeldinger
Vi jobber alltid for å sikre tilgjengelige tjenester for alle kunder og forbrukere, inkludert personer med funksjonsnedsettelser. Hvis du har en idé eller et spørsmål om støttetjenester for tilgjengelighet hos CSL Behring, kan du kontakte det digitale kommunikasjonsteamet vårt på e-post: webmasterglobal@cslbehring.com, eller telefon: (USA) 001 610 878 4000.